attyla Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 W końcu udało mi się polecieć z kamerka na pokładzie co prawda jeszcze nie w goglach ale to juz niedługo chetnych zapraszam na filmik jest długi ale w koncu to pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No super!Witam kolejnego vido-latacza Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Łukasz gratulacje,to taki prezent sobie zrobiłeś na urodziny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Moje gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.