Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dziękuję za zaproszenie na piknik. Będę bardzo mile wspominał udział. Super organizacja, super atmosfera. Możecie spokojnie być wzorem dla innych organizatorów. Krzysiek. Pilot BO-105. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Rewelacyjnie wyglądał w powietrzu zresztą wszystkie modele czy to Turbinator od Piotrka czy akro czy makiety czy nawet małe elektryczki z Ikara z Katowic wszystko w przepieknie lata i się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 No no no akro kręciłeś jak ten na pokazach w Radomiu Zaraz wspomniał mi się AirShow SUPER!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dziękuję ekipie z Raciborza za świetnie przygotowaną imprezę. Miło było palatać na waszym niebie. Mam nadzieję że zobaczymy się na 12 edycji u Was i że wpadniecie do nas na trzecie warbirds. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 No no no akro kręciłeś jak ten na pokazach w Radomiu Zaraz wspomniał mi się AirShow SUPER!!! IMG_8256.JPG Bardzo się cieszę, że się podobało. Normalnie latam dla przyjemności w gronie kolegów ale przychodzi czas gdy trzeba wyjść do ludzi po to żeby propagować modelarstwo lotnicze. Mam nadzieję że może ktoś na tym pikniku złapał bakcyla i już obmyśla co by tu zakupić. Dziękuję jeszcze raz za spotkanie i miłą rodzinną atmosferę!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dzięki Piotr że wpadłeś z Turbinatorem !! świetny pokaz i do zobaczenia za rok u Was na Warbirdach a pozniej u nas koniecznie z Sabre Krzysiek dzięki temu piknikowi przybywa nam młodych modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Jeszcze film z samej naszej bitwy powietrznej w obronie Raciborza w tym roku brał w niej udział Piotrek Kapłon ze swoim Fokkerem no i dwa bombowce które poleciały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Najnowszy film z XI Pikniku w Raciborzu zmontowany przez naszego kolegę Adama myślę że warto zobaczyc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi