wa1ker Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam serdecznie kolegów "po fachu" Po długiej przerwie postanowiłem wrócić do modelarstwa RC i bardzo mi z tym dobrze Czas odkurzyć modele aparaturkę kupiłem już nową bo podobno mój Flash 5 to już zabytek cieszy mnie bardzo że dostępność sprzętu modelarskiego i ceny zrobiły się w końcu "ludzkie" więc co tu dużo gadać - do zobaczenia na polu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 To ja zapraszam do dogłębniejszego przestudiowania regulaminu, a w szczególności pkt.6 I paragrafu (dla ułatwienia chodzi o avatar). Edit: No tak ... a nawet się nie przywitałem ... Witam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witaj. Na pewno znajdziesz tu wiele informacji które pomogą ci odświeżyć swoje hobby. Zmień tylko avatar bo nie wieże żebyś miał taką twarz. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Hmm surowo ale ok taka praca moderatora :twisted: Szkoda ze nie spodobał wam się mój dziki przyjaciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witaj na forum.Zapytam tak:ile masz lat bo takie coś znacznie w dużym stopniu ułatwia mi rozmowę bo wiem ile ktoś ma lat i wiem jak się zwracać :wink: .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Po długiej przerwie postanowiłem wrócić do modelarstwa Witam nie jesteś jedyny co po pewnym czasie wraca do pasji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witaj na forum.Zapytam tak:ile masz lat bo takie coś znacznie w dużym stopniu ułatwia mi rozmowę bo wiem ile ktoś ma lat i wiem jak się zwracać :wink: .Pozdrawiam Już uzupełniłem profil w niezbędne informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Acha dziękuję , bo na forum nikt prawie tego nie podaje , zdjęć nie daje , albo daje modelu ,a nie siebie i nie wiadomo jak tu się zwracać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.