From_heaven Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Jak będziesz miał 2.4 to zakłócenia są pewne. Raz wsadziliśmy na próbę nadajnik 2.4 i prawie rozbiliśmy Trexa 600 jak tylko odleciał kawałek dalej. Co do zdjęć i FPV to niestety problem jest taki, że jak wyzwalam migawkę, to przez krótką chwilę mam czarno na monitorze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celnik Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Co do zdjęć i FPV to niestety problem jest taki, że jak wyzwalam migawkę, to przez krótką chwilę mam czarno na monitorze:) Wyzwalasz migawke serwem czy elektronicznie? Może ktoś zna jakieś sposoby podłączenia kamery np. o której pisali uzytkownicy "analogowej" (aparat z funkcja nagrywania i wyjsciem av, badz typowej kamerki analogowej, które jak pisaliście mają dobre parametry, czyli reagują na ciagle zmiany swiatła) do sterownika(bądz czegos takiego) do nadajnika wifi (ktory przesle obraz do komptera). Chodzi m.in. o istotność ciągłej zamiany sygnalu analogowego na cyfrowy o czym pisał Leda. Czy jeszcze takiego czegos nie wymyslili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celnik Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ak będziesz miał 2.4 to zakłócenia są pewne. Raz wsadziliśmy na próbę nadajnik 2.4 i prawie rozbiliśmy Trexa 600 jak tylko odleciał kawałek dalej. Czy to moze znaczyc ze bedac w zasiegu sieci wifi moga wystąpić takie problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celnik Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 widze ze wymiękliście. Trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 widze ze wymiękliście. Trudno Nie koniecznie, jak bedzie pogoda to w niedziele loty BigStikiem z kamerką wifi EDIMAX. Na razie testy po ziemi dały około 50m, ale w powietrzu może się okazać dużo lepiej. Testy na razie bez żadnych anten dodatkowych, tylko kamerka i laptop. Co z tego wyjdzie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celnik Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 A bedziesz nagrywał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Jak na lotnisku w Gierałtowicach to może wpadnę i zobaczę jak to będzie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Tak będę nagrywał i w Gierałtowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celnik Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Nie zapomnij jak najszybciej mozesz wrzucic na youtube. Albo podesłać mi na maila bo wiadomo youtube obniza jakosc. (Nie zapomnij ustawic 640x480) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Mirku ile wazy ten Edimax? Ja i tak nie polatam bo mam aparature 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celnik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mirku, udało Ci sie już przetestować tą kamerke? Wszyscy cierpliwie juz dlugo czekaliśmy na postepy. Prosze podziel sie nimi z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.