heksodus Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Witam kolegów. Jestem całkiem zielony w temacie heli, więc chciałbym zasięgnąć opinie co sądzicie o tej zabawce? Czy jest to coś w miarę dla amatora? Czy jest przewidywalny? Czy te graty to coś warte ?czy osprzęt nadaje się do wymiany? wszelkie opinie i sugestie mile widziane;))
young Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Proponuję zacząć od jakiegoś mikrusa np VL977, potem jakiś odpowidnik trexa np protos. Taka moja sugestia
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Proponuję zacząć od jakiegoś mikrusa np VL977, potem jakiś odpowidnik trexa np protos. Taka moja sugestia Ja się przychylam ale dodam symulator.
heksodus Opublikowano 7 Września 2018 Autor Opublikowano 7 Września 2018 Dzięki za poradę. Do tej pory latalem tylko hrli z biedronki ,więc czuje ,że będzie roznica;) Nawet mam problem z podłączeniem serw w odpowiednie wejscie.wiec chyba sobie trzeba odpuscic;)
miruuu Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Zalozyles dwa wątki o tym samym heliku?
heksodus Opublikowano 11 Września 2018 Autor Opublikowano 11 Września 2018 Tak. przez przypadek i miałem problem z usunięciem jednego;)
Rekomendowane odpowiedzi