heksodus Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Witam kolegów. Jestem całkiem zielony w temacie heli, więc chciałbym zasięgnąć opinie co sądzicie o tej zabawce? Czy jest to coś w miarę dla amatora? Czy jest przewidywalny? Czy te graty to coś warte ?czy osprzęt nadaje się do wymiany? wszelkie opinie i sugestie mile widziane;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Proponuję zacząć od jakiegoś mikrusa np VL977, potem jakiś odpowidnik trexa np protos. Taka moja sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Proponuję zacząć od jakiegoś mikrusa np VL977, potem jakiś odpowidnik trexa np protos. Taka moja sugestia Ja się przychylam ale dodam symulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Dzięki za poradę. Do tej pory latalem tylko hrli z biedronki ,więc czuje ,że będzie roznica;) Nawet mam problem z podłączeniem serw w odpowiednie wejscie.wiec chyba sobie trzeba odpuscic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Zalozyles dwa wątki o tym samym heliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Tak. przez przypadek i miałem problem z usunięciem jednego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi