radek872 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Latanko Extrimem http://www.sendspace.com/file/29738u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Hej, wrzuć może na youtube albo na rapidshare bo tutaj jest cały czas pełna kolejka i nie można ściągnąć, a chciałbym zobaczyć ten film 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam, ładnie,ładnie tylko mam coś nie tak w ustawieniach kompa , bo oglądam filmik w kolorowym negatywie. Ktoś wie co z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Ładne snapy Ten extrim nie jest takim złym modelem jak kiedyś myślałem, tylko jak widać nie trafiłem do tej pory na nikogo kto umiałby nim latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wrzucałem film na you tube, ale ktos z adminów wywalił film za podkład muzyczny dziwna sprawa. Witam,ładnie,ładnie tylko mam coś nie tak w ustawieniach kompa , bo oglądam filmik w kolorowym negatywie. Ktoś wie co z tym zrobić ? Lekarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Pewnie naruszenie praw autorskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tak tylko na you tube ten kawałek jest bardzo często spotykany w filmach może jakis autoadmin wyłapał bo utwór był w całosci nie pocięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 ładnie, ładnie , widać że potrenowałeś , zaczyna to wyglądać , jeśli moge ci coś doradzić to postaraj się nie "spacerować" za modelem , nie wygląda to ładnie , poza tym OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Miałem radio pierwszy raz od 4 miesięcy nie latałem :cry: Holandia praca itp Był czas że latałem dużo niżej z większy luzem no ale 4 miesiące przerwy i trzeba zaczynać od nowa niestety tak to jest w 3d jak sie ma przerwę.Druga sprawa zmieniłem smigło z 10x6 na mniejsze 9x5 i model całkiem inaczej lata w zawisie nie wymaga takiej walki jest znacznie stabilniejszy troche dziwne, ale taka prawda i nie zgodze sie z nikim, że im większe smigło tym lepiej w moim wypadku jest odwrotnie PS postaram sie nie gonic modelu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dla mnie lot rewelacja, a do tego nieźle zmontowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Zrobiony w windows movie maker Filmik wrzuciłem także na wimeo aby nie sciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Filmik wrzuciłem także na wimeo aby nie sciagac This is a private video - Popraw :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.