kylorc Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Wczoraj w czasie latania moim MK34 w 3celowym pakiecie padło mi jedno ogniwo: http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=137_267&products_id=4060 a jak przyszedłem do domu to brat , który właśnie latał lamą, oznajmił mi, że z 2 celowym pakietem coś się stało. Okazało się, że w tym pakiecie padło jedno z ogniw. Okazało się też, że to jedno ogniwo jest spuchnięte. I tu rodzi się moje pytanie czy mogę z tego fullymaxa odlutować tą zepsutą celę i na jej miejsce dać tą z pakietu WOW-RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Jeśli oba mają tą samą pojemność i wydajność, to nie ma przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dokładnie tak jak pisał adam9034 można.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ja bym jednak dał sobie spokój, oba pakiety dostały po :ass: więc mija się z celem ich łączenie. Zapewne są rozjechane parametrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Bartosz Mesjasz, Kylorc zapewne jak to 14 latek nie ma za dużo kasy, więc zawsze trochę polata niż by miał wywalić pakiety do śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Jak przeliczasz bezpieczeństwo na kasę, czemu nie. Pół biedy jak pakiet tylko spuchnie Według mnie nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No to teraz już nie wiem, jeden mówi że warto,a drugi mówi że nie warto i co mam zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 lepszy rydz niż nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Połącz je. I tak nie masz nic do stracenia. Nic innego z nimi nie zrobisz. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Połącz je.I tak nie masz nic do stracenia. Nic innego z nimi nie zrobisz. :wink: Nie ma nic do stracenia ?????? A bierzesz odpowiedzialność za to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Wystarczy że oba pakiety mają inne charakterystyki wyładowania, jeden będzie "twardszy" prądowo od drugiego i już będzie kiepsko.Przy rozładowaniu dużym prądem jedna cela będzie oddawała prąd bez wysiłku a druga będzie już na granicy wytrzymałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 No i operacja się udała. Bez problemu naładowałem pakiety, atesty przeprowadzę dzisiaj wieczorem, jak wiatr ucichnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.