mackowy33 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Witam, Zainspirowany od niespełna roku sztuka budowy modeli samolotów rc pozwoliłem sobie ujawnić moje skromne poczynania w tym temacie i wykonać coś w domowym zaciszu. Jako że całkiem nie dawno otchłań wysokiego rzepaku pochłonęła dotychczasowy model magnum fff doszczętnie który miał mi służyć jako trenerek zacząłem budowę coś nowego. Tym razem wybór padła na dolno płatowca z lotkami Funder&Lightings w płacie celem większej kontroli nad modelem. Chociaż tak do końca nie wiem czy to wybór trafny z kwestii małego doświadczenia w pilotażu. Dla tego zwracam się do doświadczonych klubowiczów z pytaniem jak to może latać? Czy ktoś może latał czymś takim. A ja może przedstawię krótką relacje z mojej budowy tego oto statku powietrznego. Witam, Zainspirowany od niespełna roku sztuka budowy modeli samolotów rc pozwoliłem sobie ujawnić moje skromne poczynania w tym temacie i wykonać coś w domowym zaciszu. Jako że całkiem nie dawno otchłań wysokiego rzepaku pochłonęła dotychczasowy model magnum fff doszczętnie który miał mi służyć jako trenerek zacząłem budowę coś nowego. Tym razem wybór padła na dolno płatowca z lotkami Funder&Lightings w płacie celem większej kontroli nad modelem. Chociaż tak do końca nie wiem czy to wybór trafny z kwestii małego doświadczenia w pilotażu. Dla tego zwracam się do doświadczonych klubowiczów z pytaniem jak to może latać? Czy ktoś może latał czymś takim. A ja może przedstawię krótką relacje z mojej budowy tego oto statku powietrznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Wiem że czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka, ale jak się nie dostosujesz to pewnie wieki będziesz czekał na aktywację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi