Jerzy Markiton Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dobrze to czytam: 3kg w 3 sek. czyli na tym silniku 33,3m/s ?? Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 27 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Godzinę temu, Jerzy Markiton napisał: Dobrze to czytam: 3kg w 3 sek. czyli na tym silniku 33,3m/s ?? Pozdrawiam - Jurek Masz rację, palnąłem nigdy dokładnie nie mierząc tempa wznoszenia. Ale jestem zadowolony z tego napędu, jak i całego modelu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek36 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Czy to jest lot na tym słabszym silniku ,który bierze mniej prądu? RAY G2 C3548/800kV ,widzę że wznoszenie jest ok idzie w pionie jak się tego chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 27 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Tak, to ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek36 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dzięki Sławku już wiem jaki napęd zastosuje ,pewnie będę miał jeszcze jakieś pytania ale będą się pojawiać w miarę wyposażania modelu pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek36 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Dziś oblot Virusa 3,1 ,projekt mocno opóźniony zawsze coś, jak to w życiu bywa ,pierwsze wrażenia mocno pozytywne ,choć wymaga jeszcze regulacji i wlatania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi