bigkris Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 pomylilem sie chodzilo mi o ster kierunku. ja aktualnie zrobilem w srodku po obu stronach cos do wyregulowania polozenia, jutro wkleje gore kadluba i i wytne dopiero szczelina. jeszcze musze przykleic listewke do steru. ster zrobie staly bo skrzydlo i tak jest niedzielone. czy masa konstrukcji skrzydla 120g to duzo? EDIT: Zwazylem wszystko, wyszlo mi 200g.dzisiaj zrobilem ster kierunku oraz wkleilem bowden wysokosci. i troche kosmetyki, a teraz zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Coś na moje ten dziób za krótki , mogą być problemy z wyważeniem pakietem 4xaaa. Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie. Kiedy obloty? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 przod mogl wyjsc tak krotko na zdjeciu ale on jest dluzszy. obloty nie wiem kiedy, raczej w przyszlym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 obloty nie wiem kiedy, raczej w przyszlym roku Dobry żart :lol2: W zimie też można latać Poza tym chyba nie będziesz tyle czekał jak model wymaga tylko oklejenia i wyposażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 W zimie też można latać Poza tym chyba nie będziesz tyle czekał jak model wymaga tylko oklejenia i wyposażenie. latac mozna, a model chce okleic folia a na to musze miec fundusz a tego raczej nie przewiduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A to tu jest pies pogrzbany :| Ale na bank masz coś co możesz sprzedać. Zawsze jakieś pieniądze się znajdą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A to tu jest pies pogrzbany :| Ale na bank masz coś co możesz sprzedać. Zawsze jakieś pieniądze się znajdą :wink: jedyne co mam do sprzedania do silnik szczotkowy i ewentualnie kabel "Y" EDIT 11.11.08 : prace zrobione wczoraj: -polka na serwa, - przeciagniete popychacze, -wyszlifowany kadlub, wiecej grzechow nie pamietam dzisiaj planuje zrobic mocowanie skrzydla oraz statecznika poziomego, wkleic polke na serwa EDIT: wszystko prawie zrobione, zastanawiam sie czym pokryc model, papier japonski czy folia? wybralbym papier z powodu jego kosztow, mam tez troche cellonu wiec problemu by nie bylo. ile razy trzeba cellonowac skrzydlo? EDIT: Wybralem papier japonski, centro i polowa ucha zrobione, dzisiaj zrobie zdjecia wieczorem i wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.