kondzio98 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam. Jestem początkującym , i moje pytanie jest takie jak w temacie.Szukałem w internecie ,ale większośc opisywanych sposobów dotyczyła samochodów spalinowych.Ponieważ jestem z Ostrowca ,kontaktowałem się w tej sprawie z kolegą Sławkiem ,mniej więcej ma to wyglądac tak : odpalam silnik ,daje maks. obroty i w tym momencie iglicą od wysokich obrotów kręcę aż do momentu ,gdy silnik będzie mocno kopcił i pluł paliwem ,i teraz z powrotem wracam na niskie obroty i wypalam tak 3 zbiorniki. Czy podany sposób jest dobry i co ewentualnie mam robic gdy wypale te 3 zbiorniki ?? I czy coś mam robic z regulacją niskich obrotów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tutaj jest instrukcja do silników lotniczych. Metoda docierania jest wyjaśniona krok po kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio98 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.