Maciej Ritmann Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 no no. szkoda, że z modelu widać takie "fuch" rozmyte PieS.: co trenujesz? strasznie jesteś żylasty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 O a to co? Twój nowy model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 he he pewnie to jego nowy nabytek " nasi wioślarze rc" z napędem hybrydowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Raczej nie było by mnie stać na taki model :wink: To tylko moja praca, hobby... a jaka tam hybryda ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Napisz ile model wazy i z jakim wyposażeniem.No i jakiś film z oblotu możesz zamieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ...wiesz może gdzie kupic w Kaliszu depron lub styrodur??? w Kaliszu można Kupić depron ,ale tylko rowkowany... Zdaję się że gładki chyba 3 lub 5 (nie mierzyłem )widziałem w komforcie ale w Ostrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 kr3cik i PiotrekWLKP :!: Dziękuje za informację, ale dzisiaj byłem w galerii kaliskiej i w "Komforcie" oglądając wykładziny znalazłem depron ;D można pomyśleć teraz o jakimś deskolocie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 A Piotruś jest moczy :ass: , ale ma wyniki !!!!!!! Marcin , w modelarni mam kilka płyt depronu zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Kilka fotek z dzisiejszych lotów,filmu nie ma bo operator nie nadążał :rotfl: Drugi pilot i druga połowa Jutro latamy dalej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Interesująca wyrzutnia modeli ;-) . Jaka wyszła waga do lotu, bo nie mogę doczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Dlaczego na zdjeciach jest rok 2004 .Oj Pietrek .Pietrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pawle, waga jest nie znana :)bo nie mam wagi ale na "rękę" dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Trola już nie ma..... pamiętajcie ,że na drogach jest ślisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Piotrusiu :cry: możesz jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 coś zrobił ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Mała kolizja ,nikomu na całe szczęście nic się nie stało. Ucierpiały tylko auta i w moim wypadku zawartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ty dałeś :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 jeździć to trza umić dobrze że nikomu nic sie nie stało !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.