Piotr Gałkowski F3J Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam, Nazywam sie Piotr Gałkowski, pochodzę z Warszawy i obecnie mieszkam w Warszawie Jestem zawodnikiem F3J (szybowce zdalnie sterowane) Jestem Modelarzocholikiem, uwielbiam latac "Jotką", potrafię w każdym wolnym czasie pow. 3 godzin latac sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witaj na forum :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gałkowski F3J Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 A i jeszcze dodam że staram się o zawodnika Kadry Narodowej w 2009 roku w F3J Juniorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witaj na forum byle tylko szczęście dopisało, dobre modele, troche chęci i w 2010 na MŚ pojedziesz Nasuwa sie tylko pytanie czy bedzie wystarczająco duzo osób zeby pojechac na te zawody, bo w tym roku w kadrze brakowało 3 osób (6 mozliwych, juniorzy i Seniorzy) o_O No ale tutaj mozemy mieć jedynie żal do p. Slowika, ktory mogl wypelnic kims te puste miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gałkowski F3J Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witaj na forum byle tylko szczęście dopisało, dobre modele, troche chęci i w 2010 na MŚ pojedziesz Nasuwa sie tylko pytanie czy bedzie wystarczająco duzo osób zeby pojechac na te zawody, bo w tym roku w kadrze brakowało 3 osób (6 mozliwych, juniorzy i Seniorzy) o_O No ale tutaj mozemy mieć jedynie żal do p. Slowika, ktory mogl wypelnic kims te puste miejsca. Akurat składa się że mam Kontakt do P.Słowika. Więc w przyszłym roku kadra pojedzie. I jak myślę mam już kadrę (skład) najprawdopodobniej w niej nic się zbytnio nie zmieni. Spokojna głowa będzie w porządku będzie wystarczająco dużo osób do wyboru. Gorzej z Juniorami ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.