meteor Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ten silnik ze śmigłem 10x4,7 się spali. Ten Welgard o którym piszesz jest wysokoobrotowy i nie bardzo się nadaje. Zestaw który Ci proponuje wyjdzie taniej i będzie chyba jednym z najlepszych rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ok to może coś polecisz? firmowy akumulator jest pieruńsko drogi!! Co ja będę owijał w bawełnę: wsadź cokolwiek, faktycznie najlepiej jak najtańsze, bo i tak rozwalisz model w pierwszym locie. Z mojej strony EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 może uda mi się go nie "rozwalić przy pierwszym locie"... zdania podzielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 No dobra, to co z tym exTRIMem? Poleciał? Ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 extrim jeszzcze nie poleciałł nie miałem kiedy i jak złożyć go do kupy całego, brakuje jesszcze paru części elektroniki. poczekam jak się zrobi wiosennie to go skonczę. narazie latam sobie na maleństwie od hubert_tata mini fly zero. extrim wisi sobie w piwnicy grzecznie czekając na skończenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.