Dunaj Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Witam serdecznie wszystkich zapaleńców;) Mam na imię Jacek i jestem początkującym posiadaczem dwuch spalinowych autek 1:8 i 1:10, większe po mału dopiero kompletuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 No witaj, ale dokup sobie trzeci samochodzik bo trzy nie trzeba pisać przez "Ó". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 13 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Hihi dzięki za uwagę(przepraszam) ale nie wiem czemu T9 poprawia mi na "u" otwarte :/ i nie dopilnowałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 To nie przejmuj się i popraw, a ja skasuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 13 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Nie moge edytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi