Gość Anonymous Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 bk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigerhellmaker Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Tak sobie w niedzielę wieczorem zacząłem składać mała zabaweczkę. Da się kliknąć Zrobione na podstawie rysunku z instrukcji i prawdziwego silniczka. Chyba nie ma jakiś błędów ? Rozkręciłem ten silnik aby przyjrzeć się co jest w środku , okazało się ze bolec w tłoku jest pęknięty.Da się to gdzieś dokupić ? Silnik nie był używany tylko sporadycznie były przeprowadzane próby uruchomienia. >>>>> >>>Mój profil http://doominus.deviantart.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Sam to narysowałeś? Jeśli tak to jestem pełen podziwu suuuper. Sworzeń chyba masz na myśli? Jeśli do tego motorka to znajdę i Ci podeślę, proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.