minestyle11231 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Witam mam do was pytanie a mianowicie czy poza odkręceniem śruby trzeba coś jeszcze zrobić aby wymontować gaźnik ??? ponieważ po odkręceniu śruby gaźnik dalej trzyma się tak samo ani drgnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Stuknij od strony nakrętki żeby zluzować mimośród. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minestyle11231 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Stuknij od strony nakrętki żeby zluzować mimośród. Dzięki za odpowiedz. Dopiero teraz do tego przysiadłem bo wcześniej nie miałem czasu. Mam go próbować na siłę wybić aż wyjdzie ? Znalazłem film który pokazuje jak to zrobić. Ale u mnie ta część się nawet nie chce ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Nie nie wybijasz.Luzujesz nakrętkę ale nie odkręcasz całkiem.Stukasz od strony nakrętki ,Wystarczy 2-3 mm i wyciągasz gaźnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi