sudik Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Dziękuje za pomoc teraz już mniej więcej rozumiem ale nie wykluczone są następne pytrania :| . Hubert_tata dostajesz ode mnie pomógł, z powodu, że faktycznie pomogłeś :lol2: . Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 i następnie je powklejałem naprzemiennie o tak: źle! jak już je tak ułożyłeś to naklej na to taśmę samoprzylepną i przenieś to do rotora, wtedy będzie dobrze bo są ułożone naprzemiennie, następnie zdejmij taśmę i ciesz się ułożeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Już naprawiłem ale jeszcze będzie troche zabawy bomusze jeszcze raz przewinąć silniczek. Troche będzie z tym zabawy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 jak robisz zdjecia z bliska to uzywaj makra w aparacie bo nic nie widac praktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Reaktywują temat. jeszcze Was trochę pomęczę: gdzie kupujecie magnesy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 http://www.magnesy.eu/ chyba najtańsze i spory wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 http://www.magnesy.eu/ chyba najtańsze i spory wybór z tą stroną jest taki problem, że koszt zamówienia ma wynosic 36.6 zł a to troche więcej niz mam zamiar wydac na magnesy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.