Krynicki Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Szanowni Modelarze ! Mam na imię Władysław. W wolnej chwili zajmuje się modelarstwem. Kiedy byłem w jeszcze w szkole średniej uczęszczałem na zajęcia szkółki modelarskiej. Zacząłem zabawę z samolocikami z dranek i tekturki. Zanim się obejrzałem już miałem szybowiec o rozpiętości 1,8m. wtedy jeszcze pokryty papierem i wzmocniony cellonem. Hobby zostawiłem, by nieoczekiwanie wrócić do niego 3-miesiace temu. Znalazłem pozostawione modele na strychu i namówiłem żonę by wróciły do domu. Zacząłem szukać po internecie starych planów modeli i czeskiego modelarza by odrestaurować posiadane sztuki. I tak trafiłem na to forum bo zobaczyłem post jednego z użytkowników forum odnośnie znalezionego kadłuba starego ślizgu. Posiadam identyczny (nawet nie pamiętam skąd się wziął). Dowiedziałem się że to ślizg kl. F3-E o prawie 30 letniej historii. Z chęcią stałbym się członkiem waszej małej lub większej społeczność Pozdrawiam i z góry dziękuje Władysław 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuga22 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam serdecznie Super historia, mnie do miłości do modeli zarazil tata i starsi bracia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 I to jest dopiero powitanie! Witamy serdecznie na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi