Krynicki Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Szanowni Modelarze ! Mam na imię Władysław. W wolnej chwili zajmuje się modelarstwem. Kiedy byłem w jeszcze w szkole średniej uczęszczałem na zajęcia szkółki modelarskiej. Zacząłem zabawę z samolocikami z dranek i tekturki. Zanim się obejrzałem już miałem szybowiec o rozpiętości 1,8m. wtedy jeszcze pokryty papierem i wzmocniony cellonem. Hobby zostawiłem, by nieoczekiwanie wrócić do niego 3-miesiace temu. Znalazłem pozostawione modele na strychu i namówiłem żonę by wróciły do domu. Zacząłem szukać po internecie starych planów modeli i czeskiego modelarza by odrestaurować posiadane sztuki. I tak trafiłem na to forum bo zobaczyłem post jednego z użytkowników forum odnośnie znalezionego kadłuba starego ślizgu. Posiadam identyczny (nawet nie pamiętam skąd się wziął). Dowiedziałem się że to ślizg kl. F3-E o prawie 30 letniej historii. Z chęcią stałbym się członkiem waszej małej lub większej społeczność Pozdrawiam i z góry dziękuje Władysław 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuga22 Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Witam serdecznie Super historia, mnie do miłości do modeli zarazil tata i starsi bracia Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 I to jest dopiero powitanie! Witamy serdecznie na pokładzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts