Eryk Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Witam! Napotkałem dzisiaj na taki oto dylemat, które serwa wybrać. Co do HS-ów nie mam wątpliwości, dobre jakościowo, tylko ta cena ... :roll: ahhh te TP ... zwróciłem na nie uwagę tylko dlatego, że mają metalowe koła, no i oczywiście satysfakcjonująca mnie cenę. jedyne co mnie przeraża, to czy jak je włoże na klape czy lotke do 3m szybowca, czy mi sie nie sypną od razu i czy po prostu kiedys od tak sobie nie padną w locie. miałem już dwa przypadki że małe SG-50 odmówiły współpracy bez powodu. Czy ktoś posiada te TP, co o nich sądzicie?
meteor Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 to czy jak je włoże na klape czy lotke do 3m szybowca Kolega używa w 3,2m szybowcu tych serw na klapach, TP MG16R ma na motylku i działają jak na razie bez zastrzeżeń.
Eryk Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 zapomniałem dodać Nie dorosłem jeszcze do zakupów w Chinach, do tego trzeba mieć konto PayPal lub coś w tym stylu, zdecydowanie bardziej wole kupować w Polsce Do tego koszty przesyłki wydają mi się kosmiczne :shock:
Andych Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Dorastaj powoli, albo lepiej poczekaj na zmianę kursu, a tu masz u nas: http://www.emodel.pl/esklep/tower-mg16r-p-200.html
piotrf3j/m Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam a TP-mg16r by się nadawało na lotki w szybowcu 2 m i wadze około 1000g
Konrad Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Mój egzemplarz TP MG 16R jest strasznie głośny,nie centruje się się idealnie i dziś po trzech miesiącach użytkowania odmówił posłuszeństwa-milknie podczas pracy,wylacza sie na chwile i potem wszystko wraca do normy.Jak za tą cenę to nie polecam :roll:
piotrf3j/m Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 a serwa futaby http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=5146 lub hs-82mg proszę o opinie, które lepiej wybrać serwo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.