Eryk Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Witam! Napotkałem dzisiaj na taki oto dylemat, które serwa wybrać. Co do HS-ów nie mam wątpliwości, dobre jakościowo, tylko ta cena ... :roll: ahhh te TP ... zwróciłem na nie uwagę tylko dlatego, że mają metalowe koła, no i oczywiście satysfakcjonująca mnie cenę. jedyne co mnie przeraża, to czy jak je włoże na klape czy lotke do 3m szybowca, czy mi sie nie sypną od razu i czy po prostu kiedys od tak sobie nie padną w locie. miałem już dwa przypadki że małe SG-50 odmówiły współpracy bez powodu. Czy ktoś posiada te TP, co o nich sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 to czy jak je włoże na klape czy lotke do 3m szybowca Kolega używa w 3,2m szybowcu tych serw na klapach, TP MG16R ma na motylku i działają jak na razie bez zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 zapomniałem dodać Nie dorosłem jeszcze do zakupów w Chinach, do tego trzeba mieć konto PayPal lub coś w tym stylu, zdecydowanie bardziej wole kupować w Polsce Do tego koszty przesyłki wydają mi się kosmiczne :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dorastaj powoli, albo lepiej poczekaj na zmianę kursu, a tu masz u nas: http://www.emodel.pl/esklep/tower-mg16r-p-200.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam a TP-mg16r by się nadawało na lotki w szybowcu 2 m i wadze około 1000g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 będą się nadawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Mój egzemplarz TP MG 16R jest strasznie głośny,nie centruje się się idealnie i dziś po trzech miesiącach użytkowania odmówił posłuszeństwa-milknie podczas pracy,wylacza sie na chwile i potem wszystko wraca do normy.Jak za tą cenę to nie polecam :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 a serwa futaby http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=5146 lub hs-82mg proszę o opinie, które lepiej wybrać serwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.