Tomek Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Po wizycie u Marka J. wróciłem do domu zdołowany i przez tydzień nie schodziłemn do modelarni(piwnicy) wkońcu się przemogłem i postanowiłem coś z tym zrobić. Pierwsza sprawa to powiększyłem częsć piwnicy pod modelarnie o całe 1,5 szerokości. Druga sprawa sprawiłem miejsce pracy dla młodeg. Po trzecie wkońcu w modelarni wylądował komputer i lada moment będę miał do niego internet podpięty. No i najważniejsze zrobiłem miejsce na modele ,narzędzia i miejsce do pracy zwanty potocznie porządkiem Zdjęcie złączone z 2 (Wczesniej modelarnia była do krzesła i i pod nogami słoków i przetworów nie brakowało) :oops:
Boogie Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Skoro losia wykonywales w tamtych warunkach to az boje sie pomyslec co bedziesz teraz robil. Powiedz mi lepiej jak mam na wakacje z mojej modelarni w Gdyni wywalic kuchenke oraz "graty" moich rodzicow??
Tomek Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 i ściana której nie widać -ze spalinkami
Patryk Urban Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 No super porządek. Ten "model" na ostatniej fotce to madman ? :twisted: (chodzi o przód modelu z silnikiem)
Tomek Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 Tak Madman czekający na reaktywwacje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.