Tomek Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Po wizycie u Marka J. wróciłem do domu zdołowany i przez tydzień nie schodziłemn do modelarni(piwnicy) wkońcu się przemogłem i postanowiłem coś z tym zrobić. Pierwsza sprawa to powiększyłem częsć piwnicy pod modelarnie o całe 1,5 szerokości. Druga sprawa sprawiłem miejsce pracy dla młodeg. Po trzecie wkońcu w modelarni wylądował komputer i lada moment będę miał do niego internet podpięty. No i najważniejsze zrobiłem miejsce na modele ,narzędzia i miejsce do pracy zwanty potocznie porządkiem Zdjęcie złączone z 2 (Wczesniej modelarnia była do krzesła i i pod nogami słoków i przetworów nie brakowało) :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Skoro losia wykonywales w tamtych warunkach to az boje sie pomyslec co bedziesz teraz robil. Powiedz mi lepiej jak mam na wakacje z mojej modelarni w Gdyni wywalic kuchenke oraz "graty" moich rodzicow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Fajnie sobie to urządziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 i ściana której nie widać -ze spalinkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No super porządek. Ten "model" na ostatniej fotce to madman ? :twisted: (chodzi o przód modelu z silnikiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Tak Madman czekający na reaktywwacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.