Adrain Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Adrian i mieszkam w Olsztynie. Moje doświadczenie z modelarstwem jest raczej małe (modele kartonowe i jakieś tam małe własne projekty). Jeśli chodzi o RC to raczej dziecinne zabawki jak modele, ale chciał bym to zmienić. Ostatnio miałem okazję polatać sobie dronem i strasznie mi się to wkręciło (chyba połknąłem bakcyla ), od zawsze marzyłem o samolotach RC ale to albo jakoś czasu nie było, jak był czas nie było za bardzo kasy i tak to wychodziło. Teraz jest już trochę czasu i jakieś tam złotówki się te znajdą co prawda nie za dużo ale chyba na początek na jakieś śmigło starczy . Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behindmirror Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordo12 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 witaj miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrain Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jest tu jakiś moderator który mógł by mnie zaakceptować na forum gdyż nigdzie nie mogę nic dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil89 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam, mam na imię Kamil z wykształcenia jestem inż. konstruktorem, interesuję się mechaniką i wszystkim co się z nią wiąże. Znalazłem się tutaj ponieważ chcę pogłębić swoją wiedzę na temat modelarstwa jak również wykorzystać wiedzę doświadczonych kolegów z forum by znaleźć odpowiedź na nurtujące mnie pytania pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkos1984 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam serdecznie ! Zaczynam przygodę z modelarstwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi