Adrain Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Adrian i mieszkam w Olsztynie. Moje doświadczenie z modelarstwem jest raczej małe (modele kartonowe i jakieś tam małe własne projekty). Jeśli chodzi o RC to raczej dziecinne zabawki jak modele, ale chciał bym to zmienić. Ostatnio miałem okazję polatać sobie dronem i strasznie mi się to wkręciło (chyba połknąłem bakcyla ), od zawsze marzyłem o samolotach RC ale to albo jakoś czasu nie było, jak był czas nie było za bardzo kasy i tak to wychodziło. Teraz jest już trochę czasu i jakieś tam złotówki się te znajdą co prawda nie za dużo ale chyba na początek na jakieś śmigło starczy . Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
behindmirror Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 witam wszystkich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordo12 Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 witaj miłego dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrain Posted November 18, 2018 Author Share Posted November 18, 2018 Jest tu jakiś moderator który mógł by mnie zaakceptować na forum gdyż nigdzie nie mogę nic dopisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil89 Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Witam, mam na imię Kamil z wykształcenia jestem inż. konstruktorem, interesuję się mechaniką i wszystkim co się z nią wiąże. Znalazłem się tutaj ponieważ chcę pogłębić swoją wiedzę na temat modelarstwa jak również wykorzystać wiedzę doświadczonych kolegów z forum by znaleźć odpowiedź na nurtujące mnie pytania pozdrawiam Kamil Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarkos1984 Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Witam serdecznie ! Zaczynam przygodę z modelarstwem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts