dekooral Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Witam kolegów. Po ostatnim wgraniu do mojej aparatury polskich komend głosowych, uznałem że było by fajnie jeszcze bardziej ulepszyć nadajnik. Tak więc zastanawiam się nad wgraniem update PRO. Z tego co udało mi się wyczytać na stronie producenta, ta nakładka będzie nieco okrojona graficznie w porównaniu z fabrycznie nową aparaturą sygnowaną PRO. Czy jest na forum osoba, która już dokonała konwersji swojej aparatury na PRO i by mogła podzielić się swoimi spostrzeżeniami: co jest na plus a co jest na minus. Być może są jakieś niedociągnięcia oraz czy warto w to brnąć. Za wszelkie informacje z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin668 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Na - 50 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekooral Posted December 11, 2018 Author Share Posted December 11, 2018 Niestety. Cena 44euro to dość dużo i stąd moje pytanie czy warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts