boruta Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Witam.Czystki na forum chyba były, ponieważ znów każą się witać.Jestem tu od 11 lat, rzadko bywam, bo i pytań i czasu brak. Widzę, że moja historia zniknęła, ale nic to.Zaczynałem 25 lat temu małymi spalinami, potem trochę większymi, przerwa parę lat, wróciłem do zabawy wraz z wielowirnikowcami, zanim były modne :], ale perfidne zmiany przepisów mnie przegoniły. Teraz wróciłem do spalin, ale na nie czasu mi brak, więc pora zająć się małymi elektrykami. Hobby w minimum: speleo wykrywacz - tutaj też przepisy mnie przegoniły drony multikoptery spaliny - ma śmierdzieć i hałasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Jeszcze tylko proszę dostosować się do regulaminu i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi