armand Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ale w drugą stronę idze znacznie łatwiej z modelu na skalę 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ale w drugą stronę idze znacznie łatwiej z modelu na skalę 1:1 Witam Taaaa np.z deproniaka na B 747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 z dużego modelu na Cześkę spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 albo na szkolnego patyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Po przełamaniu pierwszych lodów jednak pewne doświadczenie z latania się przydaje. Aby nie latać z wyślizgiem i ześlizgiem, nie zaciągać bo wpadnie w korkociąg.. no coż nie wszystko się czuje na :ass: i to jest problem ale powoli... i do przodu. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Skwapliwie witam się z modelarzami informując ich , że latam na 2,4GHz na wspomnianym wcześniej polu. Spotkałem tam kolejnych użytkowników, których wcześniej nie miałem okazji poznać. Tym razem miałem okazję podziwiać jak starzy wyjadacze latają nad głowami i samochodami nic sobie z tego nie robiąc. Ta... zasady zasadami a nie ma to jak nabita ręka... D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.