bzik4 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 dziś zauważyłem że mój pakiet podczas wczorajszej katastrofy poduszkowca został ranny w wyniku uderzenia śmigłem :cry: czy on jeszcze się do czegoś nadaje czy cela do wywalenia? a może to mogę zakleić taśmą aluminiową i będzie ok!? a oto zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Obawiam sie, ze cela nie tylko jest zraniona - ale wrecz " zabita na smierc " - do utylizacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Raczej już po ogniwie. Wygląda, że śmigło weszło głęboko i naruszyło niestety strukturę wewnętrzną. Zresztą samo ogniwo też wygląda na spuchnięte. Raczej na tym pakiecie już nie lataj. Chyba, że wymienisz uszkodzone ogniwo, ale to już zależy od kondycji pozostałych ogniw w pakiecie. Możesz też odłączyć to ogniwo i zrobić sobie pakiet 2S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 no to po ptokach! zacząłem ładować ten nieszczęsny pakiet i zrobiła się z niego piękna poduszeczka. Tak jak powiedział mammuth, do utylizacji :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 a mam takie pytanko. Gdzie można zutylizować taki pakiecik. Z "normalnymi" niema problemu bo są specjalne punkty ale lipol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.