spad Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Witam Kolega buduje model ala Bronco rozpiętość około 2.2m waga do lotu około 5.5kg w związku z tym poszukujemy "oblatywacza" tej że maszyny. Zależy nam na kimś kto lata dużymi modelami i ma jakieś doświadczenie w tego typu pierwszych lotach i doświadczenie w budowie aby ewentualnie coś doradzić. Oblot przewidujemy w ciągu 2 miesięcy. Fajnie też by było spotkać się wcześniej aby zapoznać się z konstrukcją. Najlepiej ktoś z okolicy Warszawy , Łomianek. Prosimy o info na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Sam buduje, niech se sam rozbije... tfu... oblata liczyłem bardziej na inne odpowiedzi. Wykonawca tego modelu akurat nie jest dobrym pilotem modelarskim a ja nigdy takimi dużymi nie latałem. Oczywiście jak coś pójdzie nie tak podczas oblotu to traktujemy z uśmiechem, więc ryzyka po stronie oblatywacza niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Cześć zapraszam na lotnisko w Zalesiu gmina Babice Stare z Łomianek to niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 jak już wcześniej pisałem fajnie by było jak by przyszły pilot oblatywacz wpadł do nas obejrzeć maszynę którą miał by ulotnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi