Norbert Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Widze ze jest cos takiego jak mozliwosc przylaczenia sie do klubu w hobbycity. Widze tez znajome kluby zarejestrowane wlacznie z tym forum. Tylko nigdzie nie moge znalesc regulaminu i opisu co dolaczenie do takiego klubu daje dolaczajacemu a co klubowi. Moze ktos sie orientuje i by mnie oświecił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Nie wiem nic na tan temat, ale jak robiłem zakupy to mnie przypisało do klubu PFMRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 no mnie narazie nie przypisalo nigdzie bo to sie chyba z automatu nie dzieje , trzeba samemu przystapic, tylko nie wiem jakie z tego sa korzysci a jakie straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jak ci więcej z paypala nie ściągną to chyba nie będziesz stratny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Each time you or a member of your club makes a purchase your club will collect points which can be exchanged for products or discounts.After your club has begun collecting points, products and discounts will appear below this message, from which you can select in exchange for your club-points. Jeśli jesteś przypisany do klubu i robisz zakupy, to klub dostaje punkty, które można zamienić na rabaty i gratisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 I wtedy te rabaty i gratisy sa jakoś rozdzilane pomiedzy klubowiczow przez hobbycity czy jak to sie odbywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tego już nie wiem. Sądze, że albo wszyscy klubowicze dostają rabaty na konkretne produkty lub grupy produktów, albo kody rabatowe, albo "niewidzialne" rabaty(różnica ceny przed i po zalogowaniu). W każdym razie nic nie tracisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 No , może admini będą wiedzieli, w końcu skoro zarejestrowany klub pfmrc.eu to powinni potrafić odpowiedzieć na to zapytanie. Tak więc czekam na objaśnienie od adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja zarejestrowałem klub pfmrc w hobbycity. Przystępuje się dobrowolnie i kupując nabija punkty klubowi. Na razie nic z tego nie mamy ale gdyby się coś trafiło będzie informacja tam (punkty znikną) i decyzja tutaj co dalej (pomoc dla potrzebującego sprzętu, nagroda w konkursie...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Trzeba było dać info prędzej, tak dopiero dzisiaj przystąpiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Hubert,fajny pomysł mogę też się zarejestrować jeżeli to tylko czymś pomoże. Nie wiem jeszcze tylko jak ten klub tam namierzyć może podacie linkę ps. Teraz znalazłem>>>>MY CLUB<<< Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Dostęp do klubów masz po zalogowaniu w przekładce "moje konto" - your acoount Szkoda że wcześniej nie było tej informacji. Mamy 1394 punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A ja już trochę punktów nam dorzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 no to ja sie przeniose tez do pfmrc bo w moim sa az 2 osoby :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.