zuczki Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam wszystkich serdecznie mam problem z wklejeniem samolotow.Prosze o dokladny opis rozpakowywuje wklejam wszystkie skladniki do aircraft i nic z tego prosze o pomoc z gory wielkie dzieki pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Może to pomoże?: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4193&postdays=0&postorder=asc&start=33 Poza tym zapraszamy do powitalni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczki Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 I tak nic z tego niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja również witam wszystkich:) Mam pokrewny problem i nie chcę zakładać nowego wątku więc może napisze tutaj. W AFPD nie mogę używać klawiatury (np do chowania podwozia). Raz jakoś przez przypadek udało mi się to ustawić.Niestety Skleroza sprawiła że po formacie dysku ustawienia się zmieniły a ja kombinuje i nic :evil: Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 num lock wciśnięty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 MASZ U MNIE PIWO!!!(ale jak skończysz 18lat) :mrgreen: Dzięki :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.