sigreg Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam, Pogratulowac cierpliwosci, mi jej na walke z revo-mixem zabraklo i latalem wykorzystujac "trymer wbudowany w dlon" A pozniej pojawilo sie lepsze zyro, a pozniej aluminium, a pozniej wiekszy, lepszy model, a pozniej nowa aparatura ... slowem chlopie .. wpadles Grzesiek
bh91 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak wpadł to też dobzre teraz polata i sobie wybierze w co dalej wpadnie: akrobacje albo wykwintne makietowe latanie
robraf Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak wpadł to też dobzre teraz polata i sobie wybierze w co dalej wpadnie: akrobacje albo wykwintne makietowe latanie i to i to ale akro 3d spróbuje jak bede miec gyro z hh
karand Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 ...... mix revo dalem na 40%........ W obie strony? Pytam, bo co prawda mam żyro z HH ale chciałem je też dobrze ustawić w trybie normal.
robraf Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 narazie dalem tylko w dół 40% z gorą jeszcze niekobinowalem bo latam do polowy przepustnicy a i tak ma zapas mocy kiedys sie pobawie z ustawianiem w gornym polozeniu drazka p.s. raz dałem drazek wyzej ponad polowe to znowu zaczynał sie obkręcać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.