sigreg Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam, Pogratulowac cierpliwosci, mi jej na walke z revo-mixem zabraklo i latalem wykorzystujac "trymer wbudowany w dlon" A pozniej pojawilo sie lepsze zyro, a pozniej aluminium, a pozniej wiekszy, lepszy model, a pozniej nowa aparatura ... slowem chlopie .. wpadles Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak wpadł to też dobzre teraz polata i sobie wybierze w co dalej wpadnie: akrobacje albo wykwintne makietowe latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak wpadł to też dobzre teraz polata i sobie wybierze w co dalej wpadnie: akrobacje albo wykwintne makietowe latanie i to i to ale akro 3d spróbuje jak bede miec gyro z hh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ...... mix revo dalem na 40%........ W obie strony? Pytam, bo co prawda mam żyro z HH ale chciałem je też dobrze ustawić w trybie normal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 narazie dalem tylko w dół 40% z gorą jeszcze niekobinowalem bo latam do polowy przepustnicy a i tak ma zapas mocy kiedys sie pobawie z ustawianiem w gornym polozeniu drazka p.s. raz dałem drazek wyzej ponad polowe to znowu zaczynał sie obkręcać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.