Kjug Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Hej, forum przeglądam dosyć regularnie ale nigdy nie musiałem nic pisać, teraz zostałem zmuszony bo nigdzie nie znalazłem mojego problemu. Interesuje sie dronami oraz samolotami Rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Przeczytaj regulamin ze zrozumieniem i się do niego dostosuj, inaczej nie będzie Ci dane zadać pytań które Cię interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjug Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jeśli chodziło tylko o avatar to poprawiłem jeśli chodzi o coś innego to proszę mi pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jest teraz OK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi