Matijus Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Witam, dostałem do dokończenia f100 sabre od znajomego. Praktycznie wszystko było jedynie regulator musiałem wykopać. Ale mam problem z podwoziem skrętnym, jak to ma działać? Kompletnie nie mogę sobie tego wyobrazić aby to się chowało i skręcało. Proszę o pomoc, może ktoś ma takie rozwiązanie i pokazał by gdzie i jak dać serwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Może to Ci pomoże 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Może to Ci pomoże I już wszystko jasne muszę ten pręt mieć w dół, dlatego mi to nie wychodziło i ciągle serwo z ręki wyrywało. Ok czyli muszę zrobić przeróbkę aby obrócić ten pręcik. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi