Jotosław Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nowy na forum i nowy w modelarstwie/modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Witaj A coś więcej co Cię interesuje i tam takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotosław Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Na razie ciężko stwierdzić czy modele będą mnie interesować . w kolekcji mam jeden - konkretnie syn ma - więc na pewno co nieco będę musiał mu pomóc. Obecnie posiadamy buggy crawler od wlToys model 12428 i na jego podstawie zaczynamy zabawę chciałem się dowiedzieć o bateriach, ładowarkach itp. bo już teraz mam problem z tymi elementami i chciałem zasięgnąć waszej opinii i porady. Wierzę, że frajda z jazdy modelem RC będzie na tyle duża, że będę czynnie uczestniczył w życiu forum w celu zgłębiania wiedzy o tej sztuce tajemnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi