pawel Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Generalnie najprościej mi jest zwyczajnie przepiąć serwo w odbiorniku na inny kanał- jak wspomniałem jeszcze nie do końca ogarnąłem nadajnik. Więc jeśli jest jakaś możliwość ogarnięcia tego bezpośrednio w radiu to nawet spoko. No i cholera mam zagwozdkę- przeca mode 2 i mode 4 to nadajnikowo to samo(gaz nieproporcjonalny po lewej), więc po co przestawiać coś w kompie, jak wystarczy poustawiać wtyczki serw? Cześć. Mogę Ci pomóc w ustawianiu i pierwszych lotach. Jestem z Lubina. Możemy się umówić na wspólne latanie na lotnisku. Info na priv lub 886-215-802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 KOledzy , a co to za argument- większość lata w mode -1,lub 2,lub3,lub 4 Pamiętacie co napisał Łysiak Ludzie jedzcie gówno- miliardy much nie mogą się mylić !! Mój kolega lata w mode pod nazwą PAN R..... i są to takie ustawienia w jakich nikt z Was nawet by nie wystartował .A On tak lubi i lata świetnie we własnym niepowtarzalnym mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi