Leda_g Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie wiem czy już to było, ale nawet gdyby to i tak warto zobaczyć
Ładziak Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Kiedyś widziałem taki patent na pokazach, że niby jakiś widz wygrywa darmowy lot Piperem, wsiada do samolotu i samolot rusza. Pilotowi nie udaje się wskoczyć do kabiny i Piper w takim "pijanym" starcie wzosi się i zaczyna wyczyniać harce. Do tego komentator, p. Sznuk dorabia dramatyczny komentarz. Wśród publiki poruszenie na maxa! Na koniec okazuje się, że widzem-zwycięzcą konkursu okazuje się p. Masalski, właściciel i pilot Pipera . Nie wiem jak było tutaj, w dodatku oglądałem bez dźwięku, ale wygląda trochę pobodnie, choć tryliard x bardziej brawurowo, zwłaszcza te przycierki skrzydłem... :shock: . Dobry pilot, oj dobry... i odważny .
karlem Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ...nie sądzę, żeby ktoś ciut znający się, czyli interesujący lotnictwem dał się na to nabrać - zbyt to wszystko precyzyjne, gazem też operuje w odpowiednich momentach, ale dobre
Leda_g Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Opublikowano 7 Listopada 2008 Właśnie myślę że trzeba być albo szalony albo bardzo dobry żeby takie popisy robić tak nisko i przy gęstym otoczeniu. A jedno z niby lądowań to robi prawie na kogoś plecach.
grzegorzp Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Jest to 80 letni :shock: gościu, nie wiem czy ten z filmu tutaj, bo ten którego ja widziałem lata zawsze żółtym CUB em ale robi te same rzeczy. Nazywają go Flying farmer. Link do stronki tego Pana http://www.theflyingfarmer.com/ jest też kilka filmów.
Wieczu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Trzeba być szalonym. Na filmie widać jak gość dwa razy zahacza skrzydłem o ziemię. Bardzo dobry pilot potrafi przewidzieć co może się stać po zachaczeniu skrzydłem o ziemie.... Głupota... a później dziwić się że są wypadki lotnicze jak sprzęt jest nadwyrężony. Dziwie się że ktoś pozwolił na takie coś na pokazach...
hubert_tata Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Na filmie widać jak gość dwa razy zahacza skrzydłem o ziemię Na pewno? Zobacz 1:05, dymi mu się z końcówki skrzydła bez kontaktu z ziemią Moim zdaniem udany popis, w 100% wyreżyserowany i sprawdzony.
instruktor Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ci "dwaj" się znają jak stare konie i farmer wie co może na swym" rumaku"
Kamil6593 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Widać że specjalnie spreparowane ale odważny gość. Na filmie widać jak gość dwa razy zahacza skrzydłem o ziemię A jak by tak mocniej zahaczył to by poleciał na przód i by było koniec latania , ale jak pisałem wcześniej spreparowane wszystko.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.