Leda_g Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie wiem czy już to było, ale nawet gdyby to i tak warto zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Kiedyś widziałem taki patent na pokazach, że niby jakiś widz wygrywa darmowy lot Piperem, wsiada do samolotu i samolot rusza. Pilotowi nie udaje się wskoczyć do kabiny i Piper w takim "pijanym" starcie wzosi się i zaczyna wyczyniać harce. Do tego komentator, p. Sznuk dorabia dramatyczny komentarz. Wśród publiki poruszenie na maxa! Na koniec okazuje się, że widzem-zwycięzcą konkursu okazuje się p. Masalski, właściciel i pilot Pipera . Nie wiem jak było tutaj, w dodatku oglądałem bez dźwięku, ale wygląda trochę pobodnie, choć tryliard x bardziej brawurowo, zwłaszcza te przycierki skrzydłem... :shock: . Dobry pilot, oj dobry... i odważny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ...nie sądzę, żeby ktoś ciut znający się, czyli interesujący lotnictwem dał się na to nabrać - zbyt to wszystko precyzyjne, gazem też operuje w odpowiednich momentach, ale dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Właśnie myślę że trzeba być albo szalony albo bardzo dobry żeby takie popisy robić tak nisko i przy gęstym otoczeniu. A jedno z niby lądowań to robi prawie na kogoś plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Jest to 80 letni :shock: gościu, nie wiem czy ten z filmu tutaj, bo ten którego ja widziałem lata zawsze żółtym CUB em ale robi te same rzeczy. Nazywają go Flying farmer. Link do stronki tego Pana http://www.theflyingfarmer.com/ jest też kilka filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Trzeba być szalonym. Na filmie widać jak gość dwa razy zahacza skrzydłem o ziemię. Bardzo dobry pilot potrafi przewidzieć co może się stać po zachaczeniu skrzydłem o ziemie.... Głupota... a później dziwić się że są wypadki lotnicze jak sprzęt jest nadwyrężony. Dziwie się że ktoś pozwolił na takie coś na pokazach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Na filmie widać jak gość dwa razy zahacza skrzydłem o ziemię Na pewno? Zobacz 1:05, dymi mu się z końcówki skrzydła bez kontaktu z ziemią Moim zdaniem udany popis, w 100% wyreżyserowany i sprawdzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ci "dwaj" się znają jak stare konie i farmer wie co może na swym" rumaku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Widać że specjalnie spreparowane ale odważny gość. Na filmie widać jak gość dwa razy zahacza skrzydłem o ziemię A jak by tak mocniej zahaczył to by poleciał na przód i by było koniec latania , ale jak pisałem wcześniej spreparowane wszystko.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.