GAN Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jakiś link ściągnął mnie na to forum, a że zobaczyłem kilka znajomych twarzy i nicków, to postawiłem się przyłączyć . Pozdrawiam wszystkich GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam . MOże coś więcej os obie . Ile mam lat? no i najwazniejsze czym kolega lata lub latał. Pozdrówki z nad morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witaj Gan Mam nadzieje ze pomożesz mi troche forum stunigować bo Ty stary wyjadacz w te klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witaj w gronie modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam, witam i o zdrowie rybek pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAN Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 o zdrowie rybek pytamZ rybkami bywa raz lepiej, raz gorzej. Zwiększyłem trochę ogólną pojemność : 1x130l + 3x80l + 3x70l + 25l. Latem udało mi się rozmnożyć dość rzadki (a przecudnej urody) gatunek - Taeniacara candidi. Trochę za to mniej latałem w zeszłym roku, ale szykuję się na ten sezon GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No to gratuluję, faktycznie ładny Moje Malawi (o ile pamiętam 330 litrów i same kamienie + 80 l. sump) od dawna żyje własnym życiem. Jakoś zapał akwarysyczny mi minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.