ali1983 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Witam. Prosiłbym o opinie o tym modelu: http://www.ehirobo.com/copterx-cx450-black-angel-dfc-flybarless-kit.html Dawno temu polatałem trochę heli i chciałbym do tego tematu wrócić. Zaznaczam, że nie mam zapędów na jakieś tam 3d! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Z tego co wiem model bardzo dobry, ale to nie jest jakiś bezpośredni klon Aligna, więc możesz mieć problem z częściami. Pewnie też dlatego jest aż tak przeceniony, bo się "zestarzał" (nie wiem dokładnie, kiedy go wypuścili, ale minimum 8lat temu, bo wtedy z eHirobo kupowałem inny model i Balck Angel wtedy był absolutnym topem tej firmy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Witam. Prosiłbym o opinie o tym modelu: http://www.ehirobo.com/copterx-cx450-black-angel-dfc-flybarless-kit.html Dawno temu polatałem trochę heli i chciałbym do tego tematu wrócić. Zaznaczam, że nie mam zapędów na jakieś tam 3d! Pozdrawiam Model kapitalny, ale byłbym ostrożny. Jak Kolega wcześniej stwierdził - będziesz miał problem z częściami. Kup lepiej klon T-Rexa, np. Assault 450 z HK - masa (tanich) części dostępnych od ręki. Ja się tak przewiozłem na Walkerze, z modelem 4F200 - piękna maszyna i brak części zamiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jeżeli chcesz coś nowego to polecam poczciwy Tarot 450 - 100% kompatybilny z trex 450 chyba że może jednak skusisz się na Trex 470 lm. Model większy trochę od 450 ale nowszy i stabilniejszy. Nie radzę ładować kasy w egzotykę. ALZRC, CopterX, Tarot w klasie 450 to w zasadzie to samo co Trex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Dzięki za odpowiedzi. Chyba jednak stanie na tym Copterze. Na ebayu znalazłem 5 stron z częściami do tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Dzięki za odpowiedzi. Chyba jednak stanie na tym Copterze. Na ebayu znalazłem 5 stron z częściami do tego modelu. Mało. Wpisałem w szukajkę eBaya "t-rex 450" i wyszło ponad 2500 pozycji. Dobrze radzi Krzysiek Viper - heli-pilot RC i 1:1, ale zrobisz jak uważasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi