Slawek_9000 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie wiem czy to regulaminowe, ale załóżmy że tak. Wielkie podziękowania za pomoc dla Szczepana (ksywka Instruktor) za reanimację dwóch moich silniczków 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 W takim razie ja sie podłączam pod podziękowania Sławka dla Pana Szczepana za wytoczenie ośki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 To ja się podłącze i wielkie dzięki za reanimację silniczków dla Pegaza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Hehehehe ... to ja dziękuję Tomkowi za jego "złom modelarski" Silniczki zrobiłem gratis za to. Oby długo służyły. Żeby inne tak łatwo można by było rozbierać co te ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A ja się normalnie zaczerwieniłem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Szczepan, to już inne czasy i ustrój :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Karolku ,ale na buzi :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ...to tak bywa, jak chwalą. W każdym wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.