yedynak Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam wszystkich użytkowników tego forum, do modelarstwa zaraziłem sie jakiś czas temu, ale jako osoba towarzysząca jeździłem z kolegą oglądać jego podniebne zabawy, sam posiadam tylko elektryczny model samochodu. Narazie tyle o mnie, pozdrawiam wszystkich Piotrek
Tomek Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witaj na forum! Samochody też fajna sprawa, szczególnie na takie dni jakie będą panować przez najbliższe 5-6 miesięcy.
yedynak Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 przyznam się, że na podstawie relacji z budowy zamieszczonych przez kilku modelarzy, zrobilem z depronu edga 540 i juz nie moge się doczakać aż przyjdzie do niego osprzęt, narazie ostro trenuje na FMSie, ale o tym w innym poscie postaram sie szerzej opisac i zadac kilka nurtujących mnie pytań Dzieki za przywitanie.
Tomek Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 oj. Trenuj trenuj , bo model na pierwsze loty wybrałeś sobie kozacki. Przynajmniej ustaw sobie stery do pierwszego lotu na 15st. Będzie mułowaty ,ale dla Ciebie i tak niesamowicie zwrotny . Ok. jak opiszesz go w odpowiednim wątku to coś więcej każdy napisze . Toż tu przecież jest tylko "przywitania" .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.