yedynak Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam wszystkich użytkowników tego forum, do modelarstwa zaraziłem sie jakiś czas temu, ale jako osoba towarzysząca jeździłem z kolegą oglądać jego podniebne zabawy, sam posiadam tylko elektryczny model samochodu. Narazie tyle o mnie, pozdrawiam wszystkich Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witaj na forum! Samochody też fajna sprawa, szczególnie na takie dni jakie będą panować przez najbliższe 5-6 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yedynak Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 przyznam się, że na podstawie relacji z budowy zamieszczonych przez kilku modelarzy, zrobilem z depronu edga 540 i juz nie moge się doczakać aż przyjdzie do niego osprzęt, narazie ostro trenuje na FMSie, ale o tym w innym poscie postaram sie szerzej opisac i zadac kilka nurtujących mnie pytań Dzieki za przywitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 oj. Trenuj trenuj , bo model na pierwsze loty wybrałeś sobie kozacki. Przynajmniej ustaw sobie stery do pierwszego lotu na 15st. Będzie mułowaty ,ale dla Ciebie i tak niesamowicie zwrotny . Ok. jak opiszesz go w odpowiednim wątku to coś więcej każdy napisze . Toż tu przecież jest tylko "przywitania" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.