Krzychu Krzychu Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Witam wszystkich jestem nowy na forum Niedługo sprowadzam sie do Bydgoszczy I bardzo chciałbym poznac ludzi którzy fascynują się również rc modelami jak ja. Głównie latam modelami o napędzie elektrycznym edf.Bardzo bym prosil o jakis kontakt lub ewentualnie gdzie Mógłbym się zgłosić,aby dolaczyc do klubu.Dziękuję z góry i pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Na pewno wiesz że w Stalowej woli jest modelarnia na Staszica za sklepem wzorcowym. Więcej informacji dostaniesz na lotnisku .Popytaj o P.Norberta szefa sekcji modelarskiej. Nie wiem czy wiesz, ale drugiego czerwca na lotnisku w Turbi szykuje się super impreza. PS.Witaj w klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Krzychu Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam Trochę mnie to nie ratuje bo będę mieszkał w Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi