Pilot84 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam. Dziś odpałiłem ładowarke i nie wiem co sie stało nie ma funkcji ładowania Li Po. Tylko Pb, Ni Cd, Ni Mh i Li Io. Chyba mnie szlak trafi. Napiszcie mi jak to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam. Dziś odpałiłem ładowarke i nie wiem co sie stało nie ma funkcji ładowania Li Po. Tylko Pb, Ni Cd, Ni Mh i Li Io. Chyba mnie szlak trafi. Napiszcie mi jak to możliwe? W ustawieniach przestaw z Li Lo na Li Po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 W menu zmień napięcie na celę z 3,3v na 3,7v i wróci LiPo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dzięki, udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi