dlmtb Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam Panowie ! W Sulejówku pod Warszawą powstał bardzo fajny park a przy okazji klimatyczne jeziorka. Byłem tam w zeszłym tygodniu przetestować je moją zagłówką i jest nieźle. Mimo ze park powstał na swego rodzaju leśnej polanie to wiatr od zachodu całkiem dobrze wieje i pozwala żeglować. Czy znajdą się chętni do wspłonionych pływań? Kiedyś pływałem na jeziorku Balaton na Gocławiu ale tam zawsze jest wielu gapiów a to mi jakoś nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordson Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Wstępnie, a nawet bardzo wstępnie, zgłaszam swoją skromną osobę. Dla mnie trochę daleko i jednostki jeszcze w "proszku" , ale już sezon blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Jeżeli mieszkasz w Tarczynie to faktycznie wyprawa na cały dzień. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 a można jakieś bliższe namiary na akwen poprosić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 a można jakieś bliższe namiary na akwen poprosić ? zgodnie z GPS to 52°14'58.1"N 21°17'23.5"E Jest to teren dawnych glinianek które jeszcze nadal widnieją na mapach Google. W rezultacie jest to całkiem ładny nowy park z dwoma jeziorkami. Teren zawiera się między ulicami: Gdańską, Reymonta, Okuniewską i Szosową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi