mataus Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Czesc.Niewiem czy napisalem w dobrym dziale,mam pare pytanek.Chcialem startowac w zawodach(mam 13 lat) śligów elektrycznych.Interesuje mnie grupa M ECO STANDART lub MONO 1,moje 1 ptanie brzmi: 1.Czy moge startowac w tych klasach? 2.Jak popularne sa te klasy(czy czesto sie odbywają zawody) Jeśli w tych klasach nie moge startowac ,lub imprezy sa żadko odbywane,proszę o podanie innych klas w których te zawody sa dosc czeste.Z góry dzięki. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 http://www.f5leszno.p-net.pl/ slizgi to nie są ale pływają szybko jak powieje... A zawody masz prawie co tydzien w maju i czerwcu oraz we wrzesniu. Kalendarz na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiusz Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zapraszam na www.modelteam.com.pl tam wszystkiego sie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.