modelpiotrek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jako że mój wyjazd wtorkowy na Ochodzitą nie doszedł do skutku ze wzgledu na odwiedziny u tesciowej:) heh szybko pomyslałem że skorzystam z okazji i zostawiwszy żonę u rodziny ja wyskoczę na latanie na zbocze obok Branic i Krnowa rezultaty w postaci filmu mozna zobaczyć tu:) trochę się nie odpowiednio ubrałem ale dla chcącego latać... pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeos Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 No to teraz się zdenerwowałem :evil: widzę ze znowu polatałeś a ja jak zwykle w pracy :crazy: Na pocieszenie mam tylko to ze pewnie zmarzłeś hehehe :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 zeos, ładny avatar, ale niezgodny z regulaminem, do przeczytania którego Cię zachęcam. Avatar usuń lub zmień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Piotruś - to jest kapitalne ! Córa (?) jest coraz lepsza. Zaczynam żałować, że pojechałem na Ochodzitą. Przepiękny teren a Starling nad tym zboczem to modelarski Słowacki.... - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Jurek następnym razem już razem polatamy:) choćby u nas na Lubomii No z Kasią nie mam problemów jak tylko powiem latamy już się zbiera , chociaż ostatnio potwornie wymarzła ale czego się nie robi dla latania Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Następnym razem fotki Canonem porobi Zaczynam żałować, że pojechałem na Ochodzitą Nie przesadzaj , u nas tez fajnie było choćby sam fakt spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Marcin na lustrzankę to musi sobie zarobić dobrymi ocenami w szkole a do końca roku jeszcze trochę jest .Fotki robiła Canonem ale S1 Zły tylko jestem bo film z aparatu zamontowanego na modelu nie wyszedł mi tak jak chciałem ale było już późno i za zimno żeby ustawiać na nowo , zresztą co sie odwlecze to nie uciecze ... Nastepnym razem bedzie lepiej Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 modelpiotrek, ot dycki nie kumaty, moim Canonem porobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 hehehehe spoko będą takie jak z ostatniego wypadu pażdziernikowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.