perkusjanin Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Witam wszystkich na forum. Mam na imię Arek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkusjanin Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Od dłuższego czasu chciałbym zbudować maszynę do lotu bezpiecznego lotu fpv. A to temat rzeka więc bardzo miło się u Was znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Sorry ale to Twoje przywitanie jest takie hmmmm.... Wchodzisz do kogoś do domu mówisz cześć i po sprawie. Ani po co tu jesteś ani czego oczekujesz. Może dla tego czekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkusjanin Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Oczekuję tego co większość -pomocy bo póki co jestem poziom 0 i nikomu takiej nie udzielę po prostu z braku wiedzy. Bawiłem się jedynie prostym quadem z biedronki ale to średnia przyjemność dla mnie. Chciałbym coś większego zbudować, skonfigurować pod siebie i latać w podgladem na żywo. Dlatego na pewno nasunie mi się kilka pytań. Zgodzę się z kolegą, że cześć to mało ale do super udanej wizyty należy się przygotować w postaci czteropaka bądź np Pana Tadeusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi