Tomasz81 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Witam wszystkich. Mam na imię Tomek. Ostatnio zakupiłem sobie model motoszybowca Pioneer V2 1400. Jak to czasami bywa, pomyślałem sobie, że go poskładam, podłącze wszytko jak trzeba i dawajjjj do lotu. Całe szczęście, że w weekend pogoda nie dopisywała, wiec sobie zacząłem czytać o modelach rc. Zagłębiając się w temat doszedłem do wniosku, że lepiej odłożyć go na chwile na półeczkę . Natrafiłem na te forum i od razu się zarejestrowałem. Mam nadzieje, drodzy koledzy, że mogę liczyć na Waszą pomoc. Bo co tu ukrywać jestem kompletnie zielony. Mam nadzieje , że dzięki Waszej pomocy będę mógł rozwijać moją nową pasję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Na forum znajdziesz masę tematów poświęconych zarówno składaniu oraz jak oblatać swój pierwszy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi