Ewka814 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witam wszystkich forumowiczów. Nie jestem modelarzem, ale chcę pomóc mojemu tacie. Niedawno przypadkowo uszkodzony został jego najlepszy model w kolekcji. Su-31 z great planes. Chcemy zrobić mu niespodzianke i odkupić może nie nowy model (kosztuje ok4000), ale może się uda zdobyć uszkodzony element - kabina pilota,dokładnie chodzi o szybę. Proszę pomóżcie. Gdzie szukać? Może ktoś z forumowiczów posiada? Chcę sprzedać? Pozdrawiam Ewelina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Czy chodzi o ten element? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka814 Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Witam. Tak dokładnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Ewelina to jest powitalnia i w zasadzie nie piszemy w tym miejscu ponieważ mało kto tu zagląda. Może załóż nowy wątek w którym powtórzysz pytanie o kabinkę do modelu. Być może dobrym miejscem będzie giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi